INTELWATER
Η εταιρεία INTELWATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και στην Κρήτη και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου.
9ο χλμ.Εθνικής Οδού, Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, Κτήριο NADI, Μετά το Cosmos τηλ¨2310 464825, fax: 2310 464725, info@intelwater.gr
info@intelwater.gr
Τηλέφωνο: 2310 464800
ΔΕ - ΠΑ 8-5
9ο χλμ Θεσ/νικης - Μουδανιών

Blog

Πισίνες Intelwater / Intelwater  / Κατασκευές Πισίνων στο Vathy Cove στη Θάσο

Κατασκευές Πισίνων στο Vathy Cove στη Θάσο

Η Intelwater ολοκλήρωσε την κατασκευή εξωτερικών πισίνων στο Luxury Resort & Spa Vathy Cove στη Θάσο.

Η θερμαινόμενη πισίνα του θερέτρου, με την ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, σας δίνει την αίσθηση ενός εξωτικού παραδείσου. Ξεκινήστε τη μέρα σας χαλαρώνοντας στις άνετες ξαπλώστρες γύρω από την πισίνα, απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ και χυμούς, καθώς και επιλεγμένα σνακ από το bar restaurant της πισίνας.

Πάνω στο κύμα, σε μια παραλία με κατάλευκη άμμο και κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά, τo Vathi Cove Luxury Resort & Spa είναι μια όαση εκλεπτισμένης αισθητικής. Απόλυτη ιδιωτικότητα, κοσμοπολίτικος ρομαντισμός και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών συνθέτουν μια premium εμπειρία χαλάρωσης.

Εδώ σας περιμένουν 30 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, spa, fine dining εστιατόριo με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο, ένα ατμοσφαιρικό sunset lounge bar και ένα all day pool bar restaurant με service στις αναπαυτικές ξαπλώστρες που βρίσκονται γύρω από την την θερμενόμενη πισίνα και την παραλία.