INTELWATER
Η εταιρεία INTELWATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και στην Κρήτη και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου.
9ο χλμ.Εθνικής Οδού, Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, Κτήριο NADI, Μετά το Cosmos τηλ¨2310 464825, fax: 2310 464725, info@intelwater.gr
info@intelwater.gr
Τηλέφωνο: 2310 464800
ΔΕ - ΠΑ 8-5
9ο χλμ Θεσ/νικης - Μουδανιών
Title Image

Εταιρεία

Εταιρεία κατασκευής πισίνας στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Η Εταιρεία

Η εταιρεία INTELWATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου.

Τομείς που δραστηριοποιείται η εταιρεία

Η/Μ εγκατάσταση πισίνας, sauna, spa, hamam

Επεξεργασία Νερού

Βιολογικοί καθαρισμοί

ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ

Ο εξοπλισμός και φυσικά η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση μιας πισίνας για κάποιους είναι μία πολύπλοκη υπόθεση. Η INTELWATER προσφέρει πολλαπλές επιλογές σε είδη εξοπλισμού πισίνας υψηλής απόδοσης, τεχνολογίας και αισθητικής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

9ο χλμ Εθνικής Οδού
Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών,
Κτήριο Nadi, μετά το Cosmos

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα – Παρασκευή 8 πμ – 5 μμ
Σάββατο Κλειστά
Κυριακή Κλειστά

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία INTEL WATER αποβλέπει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και στην αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της, έτσι ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε θέματα ποιότητας στην αγορά της Β. Ελλάδας και όχι μόνο. Στόχος της είναι η μόνιμη συνεργασία με δυναμικές ή εδραιωμένες εταιρίες και η εισαγωγή των προϊόντων της σε νέες αγορές σε όλη τη λεκάνη της Α. Μεσογείου.
Αυτό το διάστημα η εταιρία INTEL WATER πέρα από τα ετήσια service πισίνων του ΗΥΑΤΤ REGENCY HOTEL και πλήθους άλλων ιδιωτικών πισίνων, ολοκληρώσε το κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο του Άρη Θεσσαλονίκης, το Ολυμπιακό θερμαινόμενο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, την πισίνα θαλασσοθεραπείας του ξενοδοχείου EAGLES PALACE στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, την πισίνα αποθεραπείας στο νοσοκομείο της Λαμίας σε συνεργασία με τον ΑΚΤΩΡ και έχει ξεκινήσει και ολοκληρώσει την κατασκευή της θεραπευτικής πισίνας και διαδρόμου του νοσοκομείου του Αγίου Λουκά σε συνεργασία με τον ΑΚΤΩΡ.
Απο τις πιο πρόσφατες μεγάλες μας συνεργασίες αποτελεί η EUROMEDICA και το ξενοδοχείο DU LAC στα Ιωάννινα όπου κατασκευάσαμε το SPA, πισίνες σε σουίτες, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα SPA, το μεγαλύτερο σιντριβάνι 50 m στην Βόρεια Ελλάδα και την ανακατασκευή της εξωτερικής μεγάλης πισίνας του ξενοδοχείου.

Ιστορικό

Η εταιρία INTEL WATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου. Η εταιρία στελεχώθηκε με έμπειρα άτομα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Τα έργα της αφορούν τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών και δημόσιων κολυμβητηρίων, πισίνων, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριοποίησή της στο εμπόριο χημικών πισίνας και επεξεργασίας πόσιμου νερού .
Με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη, και αφετηρία για κάθε δράση της, με την ενεργό συνδρομή όλων των εργαζομένων της, η INTEL WATER “επιστρέφει” την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών της και συνεχίζει την ανοδική της πορεία με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική και φρέσκια εικόνα.
Η εταιρία μας από τον Αύγουστο του 2006 είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.
Η υπόσχεσή της : «Μια υδάτινη ευτυχία»

Εταιρικά Στοιχεία

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

Η επωνυμία της εταιρείας είναι”INTEL WATER Α. ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ – Δ. ΣΜΑΓΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ” με διακριτικό τίτλο “ΙΝΤΕΛ ΓΟΥΟΤΕΡ ΙΚΕ”

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Το εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 226.020,00 €, Οι εταίροι είναι ο Δημήτριος Σμάγας του Γεωργίου τρεις χιλιάδες επτακόσια εξήντα επτά (3767) εταιρικά μερίδια συνολικής αξίας ευρώ εκατόν δεκατριών χιλιάδων δέκα (€ 113.010,00) και η εταιρική συμμετοχή του ανέρχεται σε πενήντα τοις εκατό (50%) που γεννήθηκε την 26-6-1965 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στην Καρδία Μίκρας, 57500, Τ.Θ. 297 (αριθμός ταυτότητας ΑΚ.907428/01-11-2013 του Α.Τ. Επανομής Θεσ/νίκης – Α.Φ.Μ. 044282033 Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς) και Β) Ο Αθανάσιος Σπυριδωνίδης του Γεωργίου τρεις χιλιάδες επτακόσια εξήντα επτά (3767) εταιρικά μερίδια συνολικής αξίας ευρώ εκατόν δεκατριών χιλιάδων δέκα (€ 113.010,00) και η εταιρική συμμετοχή του ανέρχεται σε πενήντα τοις εκατό (50%) που γεννήθηκε την 16-7-1971 στην Αλεξανδρούπολη Έβρου και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, Αβδελά 7, Καλαμαριά, 55131 (αριθμός ταυτότητας ΑΙ.727292/10-11-2010 του Τ.Α. Καλαμαριάς – Α.Φ.Μ. 063003830 Δ.Ο.Υ. Καλαμαριάς).
Και οι δύο εταίροι, είναι διαχειριστές της εταιρείας.

ΓΕΜΗ

Ο αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.) της Εταιρίας είναι 43729406000

ΕΔΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

9ο χλμ Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών, Δήμο Θέρμης, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 57001