INTELWATER
Η εταιρεία INTELWATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και στην Κρήτη και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου.
9ο χλμ.Εθνικής Οδού, Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων, Κτήριο NADI, Μετά το Cosmos τηλ¨2310 464825, fax: 2310 464725, info@intelwater.gr
info@intelwater.gr
Τηλέφωνο: 2310 464800
ΔΕ - ΠΑ 8-5
9ο χλμ Θεσ/νικης - Μουδανιών
Title Image

Εξουδετέρωση Εργαστηριάκων Λυμάτων

Βιολογικοί Καθαρισμοί
Εξουδετέρωση Εργαστηριάκων Λυμάτων

Οι βιολογικοί καθαρισμοί αποτελούν μονάδες απομάκρυνσης των ρύπων από λύματα χρησιμοποιώντας φυσικές, χημικές και βιολογικές μεθόδους.

Η Intelwater αναλαμβάνει το σχεδιασμό, προμήθεια, εγκατάσταση και συντήρηση Compact βιολογικών καθαρισμών, Βιολογικών Καθαρισμών αστικών λυμάτων, τη Χημική Εξουδετέρωση Εργαστηριακών Λυμάτων Νοσοκομείων και την Ανακύκλωση νερού σε πλυντήρια αυτοκινήτων και ταπήτων

Χημική Εξουδετέρωση Εργαστηριακών Λυμάτων Νοσοκομείων

Τα λύματα τα οποία προέρχονται από τα εργαστήρια των νοσοκομείων υποχρεούνται να έχουν ουδέτερο pH πριν οδηγηθούν προς επεξεργασία. Η Intelwater έχει αναπτύξει ένα σύστημα εξουδετέρωσης εργαστηριακών λυμάτων πλήρως αυτοματοποιημένο αλλά κυρίως λειτουργικό και απολύτως ασφαλές για το προσωπικό. Δηλαδή δεν απαιτεί σε καμία φάση συντήρησης ή επισκευής την επαφή του προσωπικού με τα λύματα.

Φωτογραφίες Έργων