Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Μοντέλα Spa σειρά Swimline της Wellis

Τα νέα μοντέλα spa αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο άσκησης.
Η INTELWATER καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων, κάθε ιδιώτη και επαγγελματία,
έχοντας την δυνατότητα να εξοπλίσει από μία απλή οικιακή πισίνα μέχρι ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Danube Turbine

Danube Turbine

Το W-Power Turbine - αντί των 3 αντλιών υδρομασάζ - είναι σε θέση να περιστρέφει 50-160 m3 νερού ανά ώρα. Σε αντίθεση με τις τυπικές αντλίες swimspa, ο στρόβιλος του Danube Turbine παράγει κατά 75% λιγότερη ισχύ ενώ παράγει δύο φορές περισσότερο νερό. Η απίστευτη απόδοση συνοδεύεται με ενεργειακή απόδοση.

Χαρακτηριστικά

Amazonas Power

Amazonas Power

Spa και πισίνα σε ένα! Χάρη στον ηλεκτροκινητήρα υψηλής απόδοσης, μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι στην πισίνα Swim spa για ώρες. Μπορεί να είναι χαλαρωτικός χρόνος με την οικογένεια ή την προπόνηση, ή χαλαρωτική κολύμβηση, το κολύμπι σπα Amazon προσφέρει μια ευκαιρία για όλους τους.

Χαρακτηριστικά

Amazonas Turbine

Amazonas Turbine

Με μήκος 5,46 μέτρων, εκτός από πισίνα, συμβάλλει στην τέλεια αναζωογονητική εμπειρία ευεξίας με ένα τμήμα μασάζ για 3 άτομα. Με εύκολη πρόσβαση στην περιοχή κολύμβησης, μπορούμε εύκολα να αλλάξουμε ανάμεσα στην ευεξία του bodybuilding και στην αθλητική δραστηριότητα που κινεί ολόκληρο το σώμα.

Χαρακτηριστικά

Rio Grande swim spa

Rio Grande swim spa

Αναζωογονητικό κολύμπι και χαλαρωτική, συναρπαστική εμπειρία υδρομασάζ σε μια πισίνα! Ως το νεότερο προϊόν Wellis, το Rio Grande swim spa προσφέρει συνδυασμένη εμπειρία στους χρήστες του. Χάρη στις μοναδικές λύσεις αντίθετου ρεύματος, λειτουργεί ως πισίνα, και μετά την κουραστική κολύμβηση, μπορείτε να χαλαρώσετε στο τμήμα μασάζ με 3 καθίσματα και ένα κάθισμα.

Χαρακτηριστικά

Rio Grande Turbine

Rio Grande Turbine

Το W-Power Turbine - αντί των 3 αντλιών υδρομασάζ - είναι σε θέση να ανακυκλοφορεί 50-160 m3 νερού ανά ώρα. Σε αντίθεση με τις τυπικές αντλίες swimspa, ο στρόβιλος Rio Grande καταναλώνει κατά 75% λιγότερη ενέργεια ενώ παρέχει διπλάσιο νερό. Η απίστευτη απόδοση σε συνδυασμό με την ενεργειακή απόδοση το καθιστούν κορυφαίο στην κατηγορία του.

Χαρακτηριστικά

Danube Power

Danube Power

Το πιο σημαντικό από όλα τα swimspas μας είναι ότι το βάθος είναι 1,5 μ. Και η επέκταση είναι 2,3 μ. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε μια τέλεια εμπειρία κολύμβησης. Σε όλα τα μοντέλα spa, υπάρχει πρωτότυπο σχέδιο με εξαιρετική εμφάνιση και άνεση. Το μοντέλο του υδρομασάζ Danube Power είναι μια mini πισίνα άσκησης μήκους 4 μέτρων.

Χαρακτηριστικά