Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

  • Peak2
  • Peak3
  • Peak4
  • Peak6

Μοντέλα Spa σειρά PeakLine της Wellis

Τα νέα μοντέλα spa αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο άσκησης.
Η INTELWATER καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων, κάθε ιδιώτη και επαγγελματία,
έχοντας την δυνατότητα να εξοπλίσει από μία απλή οικιακή πισίνα μέχρι ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Kilimanjaro

Kilimanjaro

Το KILIMANJARO spa θέτει νέα πρότυπα για τα ιαματικά λουτρά. Με 3 ισχυρές αντλίες που παρέχουν αποκλειστικά καθίσματα Hydro-ergo® για να εξασφαλιστεί μια εξαιρετική εμπειρία υδρομασάζ για 6 άτομα ταυτόχρονα. Περιλαμβάνει ως πρότυπο το αποκλειστικό σύστημα φωτισμού.

Χαρακτηριστικά

Everest

Everest

Αυτό το ζεστό spa για 5 άτομα, διαθέτει 88 jets για την απόλυτη εμπειρία μασάζ και πολλές συναρπαστικές καινοτομίες όπως το πλήκτρο Pulsar System ™ με πληκτρολόγιο που παρέχει 9 διαφορετικά προγράμματα μασάζ στο ίδιο κάθισμα.

Χαρακτηριστικά

Olympus

Olympus

Το σπα μασάζ Olympus προσφέρει πολλές δυνατότητες χρήσης. Είναι εξαιρετικά κατάλληλο για μεγαλύτερες συγκεντρώσεις με φίλους ή μέλη της οικογένειας. Μέχρι 9 άτομα μπορούν άνετα να βυθιστούν στους ζεστούς αφρούς. Είναι επίσης ιδανικό για τους αθλητές να χαλαρώσουν ή να τεντώσουν τους μύες τους ή για να προπονούνται στο σπίτι.

Χαρακτηριστικά

Explorer

Explorer

Όλα τα καθίσματα παρέχουν άμεση ανακούφιση στους κουρασμένους μυς του λαιμού λόγω του νέου μαξιλαριού με ρυθμιζόμενη δύναμη μασάζ. Περιλαμβάνει έναν εντελώς νέο, σύγχρονο ρυθμιστή εκτροπής και εισαγωγής αέρα,

Χαρακτηριστικά

Discovery

Discovery

Το Discovery spa είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση και μια αβίαστη ψυχαγωγία με τα 4 καθίσματα και μία ξαπλώστρα. Ο αποκλειστικός σχεδιασμός του και οι βελτιώσεις το καθιστούν ένα εκπληκτικό σπα και οι επισκέπτες σας θα εντυπωσιαστούν.

Χαρακτηριστικά

Elbrus 230

Elbrus 230

Το spa Wells Elbrus 230 είναι η εξελιγμένη έκδοση του spa Elbrus. Οι διαστάσεις μπορούν να παρέχουν χώρο για το τελικό σύστημα μασάζ WellDome ™. Αυτή η ζεστή μπανιέρα διαθέτει επίσης 78 ρυθμιζόμενους πίδακες νερού.

Χαρακτηριστικά