Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Μοντέλα Spa σειρά MyLine της Wellis

Τα νέα μοντέλα spa αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο άσκησης.
Η INTELWATER καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων, κάθε ιδιώτη και επαγγελματία,
έχοντας την δυνατότητα να εξοπλίσει από μία απλή οικιακή πισίνα μέχρι ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Mercury

Mercury

Χαλαρώστε στην άνετη θέση του υδρομασάζ Mercury και κάντε ένα μασάζ από την κορυφή μέχρι το δάκτυλό σας ενώ η οικογένεια ή οι φίλοι σας απολαμβάνουν την εμπειρία μασάζ στα 5 ακόμα καθίσματα.

Χαρακτηριστικά

Saturn

Saturn

Το υδρομασάζ Saturn είναι το κορυφαίο μοντέλο μας. Μεγάλο με 50 ισχυρά πλήρως ρυθμιζόμενα τζετ από ανοξείδωτο ατσάλι που προσφέρουν κορυφαίο μασάζ στα δύο πλήρως επενδεδυμένα σαλόνια.

Χαρακτηριστικά

Sun P&P

Sun P&P

Το υδρομασάζ Sun είναι ένα σπα 3 θέσεων με 2 καθίσματα-ξαπλώστρες και ένα κάθισμα. Στον πίνακα ελέγχου Easy4 υπάρχουν όλες οι ρυθμίσεις ενώ το σύστημα Plug & Play επιτρέπει την εύκολη σύνδεση ισχύος.

Χαρακτηριστικά

Sun Family P&P

Sun Family P&P

Επιλέξτε το σπα Sun Family εάν έχετε περιορισμένο χώρο. Το μοντέλο αυτό, μικρού μεγέθους, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα και έχει τα ίδια υδροθεραπευτικά πλεονεκτήματα με τα μεγαλύτερα υδρομασάζ.

Χαρακτηριστικά

Titan P&P

Titan P&P

Το κύριο χαρακτηριστικό του Titan spa είναι η εξαιρετική άνεση που μπορούν να δώσουν τα εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα και τα άνετα προσκέφαλα. Και τα τρία καθίσματα μασάζ είναι καλά εξοπλισμένα.

Χαρακτηριστικά

Venus

Venus

Το Venus είναι ένα μοντέλο μεσαίου μεγέθους, αλλά με αρκετή ενέργεια για 6 λουόμενους ταυτόχρονα με τα 49 jet. Απλά χαλαρώστε στο ειδικά σχεδιασμένο σαλόνι MySEAT ™ και απολαύστε ένα δροσιστικό μασάζ.

Χαρακτηριστικά

Pluto

Pluto

Το σπα Pluto διαθέτει χώρο για έως και 5 λουόμενους, ακόμη και σε μικρότερες εγκαταστάσεις. Έχει δύο ξαπλώστρες, μία με σχεδίαση mySEAT ™. Το myJETS ™ ανακουφίζει τους ώμους και το λαιμό.

Χαρακτηριστικά

Earth

Earth

Ένας τέλειος κύκλος! Αυτή η ζεστή μπανιέρα διαμέτρου 2,18 μέτρων είναι κατασκευασμένη με 22 πίδακες νερού για να προσφέρει πλήρες μασάζ σε 5 ενήλικες, με εύκολα προσβάσιμο φίλτρο και απολύμανση νερού με όζον.

Χαρακτηριστικά

Jupiter

Jupiter

Το Jupiter spa έχει εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα με συνολικά 46 πίδακες μασάζ, αντιολισθητικό πάτο, σύστημα ήχου 2.1 με σύνδεση bluetooth. Τα πλήρως εξοπλισμένα καθίσματα έχουν 15 τζετ το καθένα.

Χαρακτηριστικά

Mars

Mars

Αυτό το compact σπα για 3 άτομα χωράει σε μικρό μέρος, αλλά διαθέτει δύο πλήρη κρεβάτια. Το αποκλειστικό mySeat ™ εξασφαλίζει την τέλεια εφαρμογή για όλους να απολαύσουν όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του μοντέλου.

Χαρακτηριστικά