Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Μοντέλα Spa σειρά CityLine της Wellis

Τα νέα μοντέλα spa αποτελούν τον πιο αποτελεσματικό και υγιεινό τρόπο άσκησης.
Η INTELWATER καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων, κάθε ιδιώτη και επαγγελματία,
έχοντας την δυνατότητα να εξοπλίσει από μία απλή οικιακή πισίνα μέχρι ένα κέντρο θαλασσοθεραπείας.

Manhattan 2018

Manhattan 2018

Το Manhattan 2018 spa αναπτύχθηκε για μια εμπειρία μασάζ σε δοκιμασμένες θέσεις jet που υποδείχτηκαν από φυσιοθεραπευτές. Έχει τριπλό φωτεινό πίδακα εκτόξευσης νερού που δίνει ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά

Acapulco Deep-in

Acapulco Deep-in

Προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις πιο ασυμβίβαστες απαιτήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την άνεση. Η υπερχείλιση δημιουργεί μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, κρατώντας το σπα πλήρες και πάντα φιλόξενο.

Χαρακτηριστικά

Marbella 2018

Marbella 2018

Το Marbella είναι ένα συμπαγές και καλά εξοπλισμένο σπα, το καλύτερο μέρος για μια ομάδα καλών φίλων. Διαθέτει τέσσερις θέσεις για καθήμενους, όλες με διαφορετικά σημεία μασάζ, πίδακες με τριπλό φωτισμό και καταρράκτη.

Χαρακτηριστικά

Malaga 2018

Malaga 2018

Το spa Malaga με τις καινοτόμες λύσεις του (ρυθμιζόμενα υδρομασάζ ώμων και λαιμού) παρέχει ένα χαλαρωτικό μασάζ μετά από μια κουραστική μέρα. Οι 40 εκτοξευτήρες προσφέρουν μια χαλαρωτική εμπειρία μασάζ.

Χαρακτηριστικά

Palermo 2018

Palermo 2018

Το νέο Palermo 2018 είναι το τέλειο οικογενειακό σπα. Συνδυάζει αντοχή, εργονομία και ενεργειακή απόδοση σε ένα προϊόν. Διαθέτει 2 θέσεις αναδίπλωσης, 1 βασική θέση και δύο κανονικά καθίσματα, καταρράκτη με δύο πίδακες.

Χαρακτηριστικά

Elbrus 2018

Elbrus 2018

Το νέο Elbrus 2018 spa συνδυάζει μοντέρνα εμφάνιση με συμβατικές αξίες. Διαθέτει νέο σχεδιασμό γωνιακών στοιχείων με ανθεκτικές κονσόλες. Έχει επτά καθίσματα, το καθένα με διαφορετικά συστήματα μασάζ.

Χαρακτηριστικά