Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Sauna Natura, μια εξωτερική όαση ηρεμίας

Η σάουνα Natura τοποθετείται σε φυσικό περιβάλλον. Είναι μια σάουνα που αγκαλιάζει απαλά και λατρεύει τους επισκέπτες της. Ένα ιδανικό μέρος για να απολαύσετε ολόψυχα τη θεραπεία σάουνας, που περιβάλλεται από πολυτελή ατμόσφαιρα. Το εξαιρετικό βαθύ καφέ της γοητεύει με την εκλεπτυσμένη κομψότητα της, ενώ το ζεστό χρώμα του θερμαινόμενου aspen σας περιβάλλει. Το μεγάλο μπροστινό παράθυρο προσφέρει μια ευχάριστη θέα της υπαίθρου. Επιπλέον, στη βεράντα, μπορεί κανείς να θαυμάσει την περιβάλλουσα φύση χωρίς φίλτρο και να νιώσει την ανάσα και τα αρώματα.

Φυλλάδιο Χαρακτηριστικών: Download

Όλα σχετικά μ'αυτή τη σάουνα αφορούν την ποιότητα. Η εξωτερική επένδυση έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε σοβαρές κλιματικές συνθήκες: το σκανδιναβικό ξύλο ερυθρελάτης υφίσταται θερμική επεξεργασία, βουρτσίζεται και βάφεται. Οι τοίχοι, το δάπεδο και η οροφή είναι αποτελεσματικά μονωμένοι και η συμπαγής οροφή μπορεί να φέρει βαριά φορτία χιονιού. Όλα αυτά τα στοιχεία μαζί, δημιουργούν μια σάουνα με υψηλή θερμομόνωση και εξαιρετική ανθεκτικότητα. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της Natura είναι η δομοστοιχία. Εκτός από την καμπίνα σάουνας, υπάρχει ένα σαλόνι σχεδιασμένο με το ίδιο μέγεθος και εμφάνιση. Θα μπορούσατε να εγκαταστήσετε δύο σάουνες τη μια δίπλα στην άλλη με κοινόχρηστη βεράντα ή να χτίσετε διάφορες μονάδες από τη σάουνα και το σαλόνι. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί για να δημιουργήσετε ένα ζεστό υπαίθριο χώρο, που περιορίζεται μόνο από τη φαντασία.