Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Hammam

Ευεξία & Χαλάρωση

Αφεθείτε ηδονικά στην αναζωογονητική επίδραση των υδρατμών
χαλαρώστε με το άρωμα του ευκαλύπτου και παραδοθείτε στην απόλυτη ευεξία.

Intelwater Sauna

Το χαμάμ σας κάνει και αισθάνεστε όμορφα, ξεκουράζει το σώμα σας και αναζωογονεί το μυαλό σας. Η καταπραϋντική, υγρή ζέστη του ατμού σε μια ήσυχη, ξεκούραστη ατμόσφαιρα είναι ένας σίγουρος τρόπος για να αισθανθείτε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι μετά από μία ημέρα εργασίας. Αισθάνεστε τους τεντωμένους μυς σας να χαλαρώνουν, τις σκέψεις σας να απομακρύνονται από τα προβλήματα της καθημερινότητας καθώς ο ατμός σας περιβάλλει κρατώντας μακριά τον εξωτερικό κόσμο για μια στιγμή. Οι πόνοι στις αρθρώσεις και στους μυς μειώνονται, το δέρμα καθαρίζεται σε βάθος και ενυδατώνεται. Τελειώνοντας μπορείτε να κάνετε ένα δροσερό ντους, ένα ζέστο μπάνιο ή να κολυμπήσετε στην πισίνα. Θα νιώσετε φρέσκοι και ανανεωμένοι.

Solarium

Με τα solarium μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να δεχτείτε μια υγιεινή απορρόφηση ζεστών ακτίνων. Έτσι δεν θα βελτιώνετε μόνο την τονισμένη απόχρωσή σας, αλλά θα θωρακίζετε τον εαυτό σας ενάντια στις σκληρές συνθήκες του χειμώνα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε ο ήλιος έχει αποδειχτεί πως προσφέρει μια βιοθετική επιρροή σ' ολόκληρο το σώμα σας.