Η συνέχεια της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα της Intelwater, δηλώνει την σύμφωνη γνώμη σας στην χρήση cookies, τα οποία διευκολύνουν την ενημέρωσή σας για προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

Εταιρικό Προφίλ

Η εταιρία INTEL WATER αποβλέπει στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της και στην αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της, έτσι ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς σε θέματα ποιότητας στην αγορά της Β. Ελλάδας και όχι μόνο. Στόχος της είναι η μόνιμη συνεργασία με δυναμικές ή εδραιωμένες εταιρίες και η εισαγωγή των προϊόντων της σε νέες αγορές σε όλη τη λεκάνη της Α. Μεσογείου.
Αυτό το διάστημα η εταιρία INTEL WATER πέρα από τα ετήσια service πισίνων του ΗΥΑΤΤ REGENCY HOTEL και πλήθους άλλων ιδιωτικών πισίνων, ολοκληρώσε το κλειστό θερμαινόμενο κολυμβητήριο του Άρη Θεσσαλονίκης, το Ολυμπιακό θερμαινόμενο κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας, την πισίνα θαλασσοθεραπείας του ξενοδοχείου EAGLES PALACE στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής, την πισίνα αποθεραπείας στο νοσοκομείο της Λαμίας σε συνεργασία με τον ΑΚΤΩΡ και έχει ξεκινήσει και ολοκληρώσει την κατασκευή της θεραπευτικής πισίνας και διαδρόμου του νοσοκομείου του Αγίου Λουκά σε συνεργασία με τον ΑΚΤΩΡ.
Απο τις πιο πρόσφατες μεγάλες μας συνεργασίες αποτελεί η EUROMEDICA και το ξενοδοχείο DU LAC στα Ιωάννινα όπου κατασκευάσαμε το SPA, πισίνες σε σουίτες, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα SPA, το μεγαλύτερο σιντριβάνι 50 m στην Βόρεια Ελλάδα και την ανακατασκευή της εξωτερικής μεγάλης πισίνας του ξενοδοχείου.


Ιστορικό
Η εταιρία INTEL WATER ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2004 με έδρα στη Θέρμη Θεσσαλονίκης και υποκατάστημα στην Αθήνα και ασχολείται με τον τομέα των κατασκευών Η/Μ πισίνας, επεξεργασίας νερού αλλά και του εμπορίου. Η εταιρία στελεχώθηκε με έμπειρα άτομα και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Τα έργα της αφορούν τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ιδιωτικών και δημόσιων κολυμβητηρίων, πισίνων, αλλά εξίσου σημαντική είναι και η δραστηριοποίησή της στο εμπόριο χημικών πισίνας και επεξεργασίας πόσιμου νερού .
Με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη, και αφετηρία για κάθε δράση της, με την ενεργό συνδρομή όλων των εργαζομένων της, η INTEL WATER “επιστρέφει” την εμπιστοσύνη και προτίμηση των πελατών της και συνεχίζει την ανοδική της πορεία με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική και φρέσκια εικόνα.
Η εταιρία μας από τον Αύγουστο του 2006 είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001.
Η υπόσχεσή της : «Μια υδάτινη ευτυχία»

Θανάσης Σπυριδωνίδης Γενικός Διευθυντής

Προσωπικό

Η Intelwater στελεχώνεται από το παρακάτω προσωπικό.

ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ
Γενικός Διευθυντής

ΣΜΑΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΜΑΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός
Τομεάς Κατασκευών

ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΣΙΜΟΓΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Dr. Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ
Προϊστάμενος τμήματος Επεξεργασίας Νερού

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΣ

Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ
Προϊστάμενος τμήματος Κολυμβητικών Δεξαμενών

ΜΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δντης Υποκαταστήματος Αθήνας

 

Τεχνικό Προσωπικό

Daskalov Valcho

Ειδικότητα : Ηλεκτρολόγος
Θέση στην εταιρία : Προϊστάμενος Β’ συνεργείου κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών και επεξεργασίας νερού

Οι ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΙΣΙΝΕΣ

Ο εξοπλισμός και φυσικά η μελέτη, ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση μιας πισίνας για κάποιους είναι μία πολύπλοκη υπόθεση. Η INTELWATER προσφέρει πολλαπλές επιλογές σε είδη εξοπλισμού πισίνας υψηλής απόδοσης, τεχνολογίας και αισθητικής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

9ο χλμ Εθνικής Οδού
Θεσσαλονίκης – Ν.Μουδανιών,
Κτήριο Nadi, μετά το Cosmos

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή
8 πμ - 5 μμ
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Τηλέφωνο +
2310 464800
Fax +
2310 464725
Email +
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.